Oferta de trabajo de odontólogo en Dentiteb (Esplugues de Llobregat) Destacada

Requisitos Mínimos

  • Buenas presencia
  • Experiencia de 1 a 5 años
  • Buen trato con el paciente y empatía
  • Experiencia en Prostodoncia, estética y ATM
  • Idiomas: Hablar catalán y castellano.

Requisitos Deseados

  • Buen nivel de ingles y/o otros idiomas.

Descripción de la oferta

Busquem un Odontòleg general amb experiència en una clínica privada a Esplugues Llobregat, dintre un centre mèdic, on hi ha força derivacions dels metges i es poden fer interconsultes amb especialistes. Es realitzaran tractaments de odontologia conservadora, prostodoncia, estética i ATM.

Els dies de feina serien a convenir dilluns, dimarts i/o dijous i la incorporació immediata. És una clínica amb molt bon ambient de treball, familiar i moltes possibilitats d´evolucionar professionalment.

Contracte amb règim d´autònoms. Idiomes; català castellà i es valorará molt positivament bon nivell d´anglès i/o altres idiomes.

Buscamos odontòlogo general con experiència para incorporarse en clínica privada en Esplugues de Llobregat, incorporada dentro el centro médico Esplugues, donde hay derivaciones de médicos y se pueden realizar interconsultas. Se realizaran tratamientos de odontología conservadora, prostodoncia, estética y ATM.

Los dias de trabajo serian a convenir lunes, martes y/o miércoles e incorporación inmediata. Es una clínica con muy buen ambiente de trabajo, familiar y con muchas posibilidades de evolucionar profesionalmente.

Contrato en régimen de autònomos. Idiomas: Catalán, Castellano y se valorará positivamente Inglés y otros idiomas.

Información relevante