Oferta de trabajo de odontólogo en Cap Barceloneta (Barcelona)

Descripción de la oferta

Oferta de treball odontòleg/a per centre d´atenció primària barceloneta parc sanitari pere virgili, ubicat a la ciutat de barcelona, és una empresa pública que gestiona serveis d´atenció intermèdia i atenció primària i té com a missió prestar atenció intermèdia sanitària i social de qualitat, amb un model integral biopsicosocial i de promoció de l´autonomia .

Parc sanitari pere virgili busca incorporar per a cobertura d’excedència al seu equip de treball del centre d´atenció primària barceloneta un/a odontòleg/a per a realitzar les activitats i/o tècniques assistencials de la seva especialitat, derivades del procés assistencial propi, compartit o delegat.

Perfil requerit: formació requerida: titulació universitària de diplomatura o grau en odontologia.

Competències / habilitats: treball en equip, organització i planificació, adaptabilitat, habilitats comunicatives i empatia. funcions:
• atenció a la demanda urgent
• atenció a la demanda espontània (la resolució pot demorar-se fins a 48 hores)
• atenció a la demanda programada (bàsicament control de patologia crònica)
• programa de salut bucodental (catsalut):
1. per als nens: aplicació de fluor ensenyament d´higiene oral i consells nutritius extraccions dentals obturacions revisió bucodental prevenció, diagnòstic i orientació terapèutica de les maloclusions segellats de fissures sol·licitud de radiografies i derivacions a cirurgies maxil·lofacial. realització de radiografies intraorals a la consulta
2. per a gestants: ensenyament d´higiene oral i consells nutritius higiene i fluor cada trimestre revisió bucodental
3. per als adults cirurgia oral: exodòncies i exèresi i biòpsies de lesions de la mucosa bucal prevenció i diagnòstic del càncer bucal. diagnosi de malalties bucodentals i consell sobre possibles tractaments ensenyament d´higiene oral i consells nutritius. sol·licitud de radiografies i derivacions a cirurgies maxil·lofacial. prevenció, diagnòstic i orientació terapèutica de la patologia de la articulació temporo-mandibular. tractaments periodontals i revisió bucodental a determinats pacients de risc. atenció a domicili d’aquells pacients que per la seva patologia de base presenten greus problemes de mobilitat i/o accessibilitat.

Condicions dels llocs de treball s’ofereix contracte a jornada completa, per cobrir excedència fins 31 de desembre del 2023.

Horari: de dilluns a divendres, matins o tardes (07:45 a 15h o de 14 a 20:15h) retribució: segons el ii conveni col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el scs (siscat). gestió de la sol·licitud: les persones interessades

Información relevante